כדי לשמור על חומרי הגלם החבילות נשלחות עם שליח עד הבית  משלוח חינם ברכישה מעל 300 שקלים

דורית יוסף נטורופתיה וקוסמטיקה טבעית
Menu

שמן קיק

100 מ”ל

שמן צמחי טבעי ממוצא מזרעים צמח הקיק. מהיעילים ביותר לשימוש בתעשייה וברפואה. השימוש בזרעי הקיק נמצאו בקבר במצרים העתיקה, עלפי פפירוס אבס, ספר רפואה מצרי עתיק שנכתב לפני 1500 לפנה”ס, רופאי מצרים השתמשו בו להגנת העיניים מגירויים שונים. לקיק היו סגולות ידועות  גם כשמן קוסמטי. בסביבות 1800 לפניה”ס השימוש בקיק תועד למגוון טיפולים פנימיים בעצירות, בצרבות ושימש לטיפולים חיצוניים לריכוך היבלות. צמח זה גדל בעיקר באזור אתיופיה. השם האנגלי “castor”  ניתן לצמח על ידי סוחרים אנגליים, שטעו בין צמח זה לשמן הצמח “.vitex angnus castus

בזרעי הקיק יש חומר רעיל ופעיל בשם ricin רעל מסיס במים קטלני, שלא נמצא בשמן הממוצא.

לשימוש חיצוני, השמן יעיל לטיפול ביבלות, היבלת תהיה רקה להשרה לאחר שימוש חיצוני של חבישת המקום בשמן פעם עד שלוש פעמים ביום. שמן זה טוב לטיפול בסקאביאס, בדלקות בפצעים, בעור יבש, בדרמטיטיס, כוויות שמש, בפצעים ובבעיות עור.

שמן קיק יעיל מאוד לחיזוק שורשי השער ולכן יהיה בכל התכשירים לטיפוח השער.

טיפול חיצוני יעיל לכאבי המחזור או לניקוי הכבד והכליות, וטיפול בבעיות הפוריות חבישה מקומית בשמן קיק: בד כותנה כ10 ס”מ טבול ב118 מ”ל שמן קיק. לחבוש את האזור הכואב מבחוץ ולעטוף אותו במגבת ובבקבוק חם.

12.00

שמן קיק

100 מ”ל

שמן צמחי טבעי ממוצא מזרעים צמח הקיק. מהיעילים ביותר לשימוש בתעשייה וברפואה. השימוש בזרעי הקיק נמצאו בקבר במצרים העתיקה, עלפי פפירוס אבס, ספר רפואה מצרי עתיק שנכתב לפני 1500 לפנה”ס, רופאי מצרים השתמשו בו להגנת העיניים מגירויים שונים. לקיק היו סגולות ידועות  גם כשמן קוסמטי. בסביבות 1800 לפניה”ס השימוש בקיק תועד למגוון טיפולים פנימיים בעצירות, בצרבות ושימש לטיפולים חיצוניים לריכוך היבלות. צמח זה גדל בעיקר באזור אתיופיה. השם האנגלי “castor”  ניתן לצמח על ידי סוחרים אנגליים, שטעו בין צמח זה לשמן הצמח “.vitex angnus castus

בזרעי הקיק יש חומר רעיל ופעיל בשם ricin רעל מסיס במים קטלני, שלא נמצא בשמן הממוצא.

לשימוש חיצוני, השמן יעיל לטיפול ביבלות, היבלת תהיה רקה להשרה לאחר שימוש חיצוני של חבישת המקום בשמן פעם עד שלוש פעמים ביום. שמן זה טוב לטיפול בסקאביאס, בדלקות בפצעים, בעור יבש, בדרמטיטיס, כוויות שמש, בפצעים ובבעיות עור.

שמן קיק יעיל מאוד לחיזוק שורשי השער ולכן יהיה בכל התכשירים לטיפוח השער.

טיפול חיצוני יעיל לכאבי המחזור או לניקוי הכבד והכליות, וטיפול בבעיות הפוריות חבישה מקומית בשמן קיק: בד כותנה כ10 ס”מ טבול ב118 מ”ל שמן קיק. לחבוש את האזור הכואב מבחוץ ולעטוף אותו במגבת ובבקבוק חם.

12.00

שמן קיק

100 מ”ל

שמן צמחי טבעי ממוצא מזרעים צמח הקיק. מהיעילים ביותר לשימוש בתעשייה וברפואה. השימוש בזרעי הקיק נמצאו בקבר במצרים העתיקה, עלפי פפירוס אבס, ספר רפואה מצרי עתיק שנכתב לפני 1500 לפנה”ס, רופאי מצרים השתמשו בו להגנת העיניים מגירויים שונים. לקיק היו סגולות ידועות  גם כשמן קוסמטי. בסביבות 1800 לפניה”ס השימוש בקיק תועד למגוון טיפולים פנימיים בעצירות, בצרבות ושימש לטיפולים חיצוניים לריכוך היבלות. צמח זה גדל בעיקר באזור אתיופיה. השם האנגלי “castor”  ניתן לצמח על ידי סוחרים אנגליים, שטעו בין צמח זה לשמן הצמח “.vitex angnus castus

בזרעי הקיק יש חומר רעיל ופעיל בשם ricin רעל מסיס במים קטלני, שלא נמצא בשמן הממוצא.

לשימוש חיצוני, השמן יעיל לטיפול ביבלות, היבלת תהיה רקה להשרה לאחר שימוש חיצוני של חבישת המקום בשמן פעם עד שלוש פעמים ביום. שמן זה טוב לטיפול בסקאביאס, בדלקות בפצעים, בעור יבש, בדרמטיטיס, כוויות שמש, בפצעים ובבעיות עור.

שמן קיק יעיל מאוד לחיזוק שורשי השער ולכן יהיה בכל התכשירים לטיפוח השער.

טיפול חיצוני יעיל לכאבי המחזור או לניקוי הכבד והכליות, וטיפול בבעיות הפוריות חבישה מקומית בשמן קיק: בד כותנה כ10 ס”מ טבול ב118 מ”ל שמן קיק. לחבוש את האזור הכואב מבחוץ ולעטוף אותו במגבת ובבקבוק חם.

12.00

WhatsApp chat