מתכון לגלוס שוקולד

זהו מתכון חביב לגלוס בצבע קקאו ובטעם עדין של שוקולד(עדין מספיק כדי לא לאכול אותו ) ועשיר בחומרי לחות .
למתכון:
6 פיסות צוקלט ציפ קקאו
5 טיפות ויטמין E
הוראות הכנה:
להמיס יחדיו את השומנים, השמנים וצ'וקלט ציפ קקאו על בן מרי
לאחר איחוד החומרים לקרר מעט
לצקת לכלים

לעוד פוסטים שאולי יעניינו

שמן זית

שמן זית שמן זית נחשב למשובח שבשמנים, מרכיב חשוב במטבח הים תיכוני וחומר גלם לייצור מוצרים קוסמטיים כגון, סבון, קרמים ומוצרי שער.הפקת השמן נעשית בבית

קרא עוד»

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *