כדי לשמור על חומרי הגלם החבילות נשלחות עם שליח עד הבית  משלוח חינם ברכישה מעל 300 שקלים

דורית יוסף נטורופתיה וקוסמטיקה טבעית
Menu

שמן אתרי פצ'ולי

שמן הפצולי , הוא המנתה ההודית  מיוצר בעיקר בהודו ובאינדונזיה. שייך למשפחת השפתניים

שמן סמיך וכהה מוגדר על פי הרוקחות הטבעית כ BACE NOTE ( תו בסיס )

ריח כבד , נפוץ בשימוש כבושם וידוע בתכונה בולטת כאפרודיזיאק ( מעורר מינית )

 

57.00

שמן אתרי פצ'ולי

שמן הפצולי , הוא המנתה ההודית  מיוצר בעיקר בהודו ובאינדונזיה. שייך למשפחת השפתניים

שמן סמיך וכהה מוגדר על פי הרוקחות הטבעית כ BACE NOTE ( תו בסיס )

ריח כבד , נפוץ בשימוש כבושם וידוע בתכונה בולטת כאפרודיזיאק ( מעורר מינית )

 

57.00

שמן אתרי פצ'ולי

שמן הפצולי , הוא המנתה ההודית  מיוצר בעיקר בהודו ובאינדונזיה. שייך למשפחת השפתניים

שמן סמיך וכהה מוגדר על פי הרוקחות הטבעית כ BACE NOTE ( תו בסיס )

ריח כבד , נפוץ בשימוש כבושם וידוע בתכונה בולטת כאפרודיזיאק ( מעורר מינית )

 

57.00

תיאור

כמות 10 מ״ל

שמן הפצולי , הוא המנתה ההודית  מיוצר בעיקר בהודו ובאינדונזיה. שייך למשפחת השפתניים

שמן סמיך וכהה מוגדר על פי הרוקחות הטבעית כ BACE NOTE ( תו בסיס )

ריח כבד , נפוץ בשימוש כבושם וידוע בתכונה בולטת כאפרודיזיאק ( מעורר מינית )

  • מעודד התחדשות תאים
  • מתאים לעור יבש ומבוגר
  • אנטי בקטריאלי
  • אנטי ספטי
  • אנטי דלקתי
  • טיפול בעור סדוק
  • עור יבש
  • כחלק מטיפולי אנטי אייג’ינג
  • טיפול באקנה , אקזמה
  • עור שמן
  • עור בעל נקבוביות פתוחות

לעוד מוצרים מומלצים

WhatsApp chat