משלוח חינם לנקודת איסוף בקנית חומרי גלם מעל 500 ש״ח 

No products in the cart.
דורית יוסף נטורופתיה וקוסמטיקה טבעית
Menu

שמן אתרי לואיזה ורבנה

10מ"ל

שמן אתרי לואיזה ורבנה – שמן זה ידוע כעוזר הרזיה , הגנה על השרירים , מפחית דלקות וחיזוק מערכת החיסונית  הוא מעולה גם כמרגיע עצבים ועוזר להורדת חום שמן אתרי לואיזה ידוע כשמן עם נוגדי חמצון רבי עוצמה ריחו של השמן הוא ריח עדין , הוא מעולה להכנת קמים ובשמים

 

35.00

תיאור

10 מ"ל שמן אתרי

שמן בריח לימוני רענן , עלי הלואיזה נפוצים בהכנה של תה או מי צמחים . אך בטיפולים של קוסמטיקה טבעית ורוקחות טבעית  שמן זה נפוץ לא רק בגלל הריח הנעים שלו . הפעילות שהשמן מוסיף להכנה חשוב לא פחות .

משפר מצב רוח . מרגיע לחצץ ומתח, מרגיע מערכת עיכול

אנטיספטי  – אנטי פטרייתי ולכן נשתמש בו בכל פורמולה לפטריות שמש (Tinea versicolor),פטרת צפורניים , פטרת עור  וכף רגל  נוגד דלקת 

דוחה חרקים ומזיקים

שומר על בריאות הפה והחניכיים

טיפול בעור : לשמן זה תכונות נוגדות חימצון  שעוזרות לעור להתגונן כנגד אותם נזקי עור שהם תוצאה של רדיקלים חופשיים הרסניים

שיטת הפקה : זיקוק של העלים והגבעולים

תו :TOP תו עליון

זהירות :  להרחיק מילדים

שילובים טובים : פצולי , סנדלווד , לבנדר, נרולי , ברגמונט

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן אתרי לואיזה ורבנה”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לעור מוצרים מומלצים

WhatsApp chat