כדי לשמור על חומרי הגלם החבילות נשלחות עם שליח עד הבית  משלוח חינם ברכישה מעל 300 שקלים

דורית יוסף נטורופתיה וקוסמטיקה טבעית
Menu

שמן אתרי לבנדר

שמן לבנדר בעל חשיבות עיקרית בארומתרפיה ובקוסמטיקה טבעית. צמח מופלא זה  שהיה בשימוש בתעשיית הבשמים במשך דורות רבים בשל יכולת החיבור האוניברסלית שלו ושתי תכונות נעלות לגוף ולנפש.

25.00

שמן אתרי לבנדר

שמן לבנדר בעל חשיבות עיקרית בארומתרפיה ובקוסמטיקה טבעית. צמח מופלא זה  שהיה בשימוש בתעשיית הבשמים במשך דורות רבים בשל יכולת החיבור האוניברסלית שלו ושתי תכונות נעלות לגוף ולנפש.

25.00

שמן אתרי לבנדר

שמן לבנדר בעל חשיבות עיקרית בארומתרפיה ובקוסמטיקה טבעית. צמח מופלא זה  שהיה בשימוש בתעשיית הבשמים במשך דורות רבים בשל יכולת החיבור האוניברסלית שלו ושתי תכונות נעלות לגוף ולנפש.

25.00

תיאור

שמן לבנדר בעל חשיבות עיקרית בארומתרפיה ובקוסמטיקה טבעית. צמח מופלא זה  שהיה בשימוש בתעשיית הבשמים במשך דורות רבים בשל יכולת החיבור האוניברסלית שלו ושתי תכונות נעלות לגוף ולנפש.

פעילות נפשית

מאפשר להתיר את השלילי, ולהרגיע מחשבות המונעות מאתנו להירדם. מאזן בין מצבי רוח קיצוניים ומתאים למי שמחפש איזון בחיים. יעיל גם במצבים קיצוניים של היסטריה ודיכאון.

גוף

משכך כאבים, נוגד עוויתות, גורם חיטוי נוגד פרכוסים, נוגד הרעלה, מחיש את זרימת המרה, מחזק את הלב ממריץ את המערכת החיסונית, מטהר את האויר, מעורר הפרשות שתן, יעיל בטיפול במורסות, בפצעים כולל פצעי אקנה, קצרת, דלקת העפעפיים, דלקת הסימפונות, נזלת, דלקת הלחמית, דלקת העור, שלשול, קשיי עיכול, כאבי אוזניים, אקזמה כאבי ראש ולחץ דם גבוה, יעיל מאוד בטיפול בנדודי שינה, חולשת העצבים ועוד……

 

לעוד מוצרים מומלצים

WhatsApp chat