כדי לשמור על חומרי הגלם החבילות נשלחות עם שליח עד הבית  משלוח חינם ברכישה מעל 350 שקלים

דורית יוסף נטורופתיה וקוסמטיקה טבעית
Menu

שמן אתרי ברגמוט

שמן זה מוצאו  מקליפת התפוז הסיני שגדל באזור ברגמו שבאיטליה. שייך למשפחת ההדריים

תו הביסום שלו עליון top

צבעו ירוק זהוב

עוצמת הריח בינוני.

35.00

שמן אתרי ברגמוט

שמן זה מוצאו  מקליפת התפוז הסיני שגדל באזור ברגמו שבאיטליה. שייך למשפחת ההדריים

תו הביסום שלו עליון top

צבעו ירוק זהוב

עוצמת הריח בינוני.

35.00

שמן אתרי ברגמוט

שמן זה מוצאו  מקליפת התפוז הסיני שגדל באזור ברגמו שבאיטליה. שייך למשפחת ההדריים

תו הביסום שלו עליון top

צבעו ירוק זהוב

עוצמת הריח בינוני.

35.00

תיאור

10 מ”ל

  • שמן זה מופלא לטיפול בפסוריאזיס וסוגים שונים של הרפס . הוא טוב לטיפולי עור שונים המלווים בדלקות מוגלתיות  כמו אקנה פצעים ומורסות.
  • שמן הברגמונט מתאים לטיפול באשת הפה וריחות פה רעים כחלק מרקיחת תכשירי פה וטיפוליים כמו מי פה או משחת שיניים טבעית
  • המרגמונט הוא שמן אנטיספטי מאלחש שמאיץ חידוש רקמות .ומאפשר לבלוטת הפרשת הסבום בעור להתאזן.
  • שמן אסטריגנט
  • בשילוב עם סנדלווד מטפל עדין ברירית וטוב לטיפול בזיהומים של שלפוחית השתן ודרכי הנשימה
  • זהירות – השמן פוטוסנסטיבי
  • מתאים לכל סוגי בעיות העור ובעיקר לבעיות עור על רקע עפשי: סבוריאה, פסוריאזיס

לעוד מוצרים מומלצים

WhatsApp chat