משלוח חינם לנקודת איסוף בקנית חומרי גלם מעל 150 ש”ח | משלוח מהיר חינם עד הבית ברכישה מעל 500 ש”ח

No products in the cart.
דורית יוסף נטורופתיה וקוסמטיקה טבעית
Menu

שמן אתרי אניס

שמן אתרי אניס מעולה בראש ובראשונה לעזרה ראשונה , הוא מעולה לכל בעיות העיכולי בעיסוי או בחליטה .

ברפואה העממית שימש צמח האניס כמחטא, נוגד כיווצים, מכייח, ממריץ, מעודד יצירת חלב אצל נשים מיניקות וגם כדוחה כינים. השמן האתרי מופק מהזרעים ומשמש בתעשיית בשמים, סבונים, משחות שינייים וקוסמטיקה.

25.00

שמן אתרי אניס

שמן אתרי אניס מעולה בראש ובראשונה לעזרה ראשונה , הוא מעולה לכל בעיות העיכולי בעיסוי או בחליטה .

ברפואה העממית שימש צמח האניס כמחטא, נוגד כיווצים, מכייח, ממריץ, מעודד יצירת חלב אצל נשים מיניקות וגם כדוחה כינים. השמן האתרי מופק מהזרעים ומשמש בתעשיית בשמים, סבונים, משחות שינייים וקוסמטיקה.

25.00

שמן אתרי אניס

שמן אתרי אניס מעולה בראש ובראשונה לעזרה ראשונה , הוא מעולה לכל בעיות העיכולי בעיסוי או בחליטה .

ברפואה העממית שימש צמח האניס כמחטא, נוגד כיווצים, מכייח, ממריץ, מעודד יצירת חלב אצל נשים מיניקות וגם כדוחה כינים. השמן האתרי מופק מהזרעים ומשמש בתעשיית בשמים, סבונים, משחות שינייים וקוסמטיקה.

25.00

תיאור

כמות 10 מ״ל

שמן אתרי אניס מעולה בראש ובראשונה לעזרה ראשונה , הוא מעולה לכל בעיות העיכולי בעיסוי או בחליטה .

ברפואה העממית שימש צמח האניס כמחטא, נוגד כיווצים, מכייח, ממריץ, מעודד יצירת חלב אצל נשים מיניקות וגם כדוחה כינים. השמן האתרי מופק מהזרעים ומשמש בתעשיית בשמים, סבונים, משחות שינייים וקוסמטיקה.

לעוד מוצרים מומלצים

WhatsApp chat