משלוח חינם לנקודת איסוף בקנית חומרי גלם מעל 150 ש”ח | משלוח מהיר חינם עד הבית ברכישה מעל 500 ש”ח

No products in the cart.
דורית יוסף נטורופתיה וקוסמטיקה טבעית
Menu

ויטמין E

כמות 100 מ”ל של שמן צמחי ויטמין E (ניתן להשיג גם ב 50 מ”ל )
ויטמין E צמחי 100% טהור.
ויטמין E הוא אחד הוויטמינים החשובים לרקיחה טבעית ולבריאותו הכללית של האדם.
שמן זה מעולה לחידוש ואיחוי בעור ולמניעת צלקות ( מעולה לשמירת גמישות העור ) , ולכן מומלץ לשלב אותו בפורמולות .
תכונותיו נוגדות החמצון שומרות על הפאזה השומנית במוצרים ובשמנים מפני חמצון וקיצור אורך חיי המדף שלהם.
הוא נספג ביעילות בעור , הוא מעולה לטיפול בבעיות וגירוי עור – אקנה , כוויות ופצעים .

90.00

ויטמין E

כמות 100 מ”ל של שמן צמחי ויטמין E (ניתן להשיג גם ב 50 מ”ל )
ויטמין E צמחי 100% טהור.
ויטמין E הוא אחד הוויטמינים החשובים לרקיחה טבעית ולבריאותו הכללית של האדם.
שמן זה מעולה לחידוש ואיחוי בעור ולמניעת צלקות ( מעולה לשמירת גמישות העור ) , ולכן מומלץ לשלב אותו בפורמולות .
תכונותיו נוגדות החמצון שומרות על הפאזה השומנית במוצרים ובשמנים מפני חמצון וקיצור אורך חיי המדף שלהם.
הוא נספג ביעילות בעור , הוא מעולה לטיפול בבעיות וגירוי עור – אקנה , כוויות ופצעים .

90.00

ויטמין E

כמות 100 מ”ל של שמן צמחי ויטמין E (ניתן להשיג גם ב 50 מ”ל )
ויטמין E צמחי 100% טהור.
ויטמין E הוא אחד הוויטמינים החשובים לרקיחה טבעית ולבריאותו הכללית של האדם.
שמן זה מעולה לחידוש ואיחוי בעור ולמניעת צלקות ( מעולה לשמירת גמישות העור ) , ולכן מומלץ לשלב אותו בפורמולות .
תכונותיו נוגדות החמצון שומרות על הפאזה השומנית במוצרים ובשמנים מפני חמצון וקיצור אורך חיי המדף שלהם.
הוא נספג ביעילות בעור , הוא מעולה לטיפול בבעיות וגירוי עור – אקנה , כוויות ופצעים .

90.00

תיאור

ויטמין E או בשמו  טוקופרול (TOCOPHEROL) הוא נוגד חמצון  ומונע עיפוש שמנים צמחיים  וחמאות , הוא מגן על הפאזה השומנית בתכשירים כנגד קלקול  ומהווה כלי חשוב ברוקחות הטבעית

הוא אנטי דלקתי , מסייע בשמירה על גמישות העור ומשפר זרימה של דם . לוויטמין הזה תפקיד חשוב  במניעה של תהליך הזדקנות העור

מקור : צמחי

אחסון : בטמפרטורת החדר הרחק מאור. חשוב לסגור את הפקק אחרי שימוש

שימוש : מאריך חיי מדף של מתחלבים , שמנים צמחיים  וקרמים , במיוחד אם הם מכילים שמנים רגישים לחמצון .  להגנה מעור  יבש , ונפלא למניעה של סימני מתיחה והגנה על פטמות בזמן הנקה

טיפ – כדי להאריך חיי  ולשמור על שמנים לתקופה ארוכה יותר ניתן להוסיף ויטמין E לכל שמן .

מינון . כנוגד חמצון  0.2% כנוגד חמצון  0.1%-0.5%.

ויטמין E הוא אחד מחומרי הגלם החשובים בקוסמטיקה הטבעית וברוקחות הטבעית . ההסיבה שלו תפקידים רבים :

  1. משמש כנוגד חמצון חזק לפאזה השומנית 
  2. מהווה חומר משמר לרקיחות על בסיס שמן ( מונע כלכול וחמצון שמנים צמחיים וחמאות )
  3. צמחי  – מתאים לרקיחות טבעוניות 
  4. מאריך את חיי המדף של מתחלבים 
  5. אנטי דלקתי 
  6. מסייע בשמירה על גמישות העור 
  7. משפר זרימת דם 
  8.  אנטי אייגינג – ויטמין E  מונע הזדקנות עור 
  1. ויטמין E הוא חומר גלם דביק וכבד במיוחד ולכן יש להשתמש בו במינונים מוגדרים בהנחיו שימוש בלבד 
  2. ויטמין E זה למרות יתרונותיו המרובים ממלץ לא לשימוש ישרות על העור , השימוש בויטמין זה הוא כחלק מתערובת 
  3. להימנע ממגע עם העיניים 

מידע נוסף

משלוחים

איסוף עצמי – ניתן להגיע לאסוף מחנות שלנו – ברות הירש 22 בני ברק
משלוח עם שליח עד הבית – עלות המשלוח היא 42 ש"ח (חינם ברכישה מעל 500 ש"ח) זמן ההספקה הינו עד 4 ימי עסקים
משלוח לנקודת חלוקה – עלות המשלוח לנקודת איסוף הינו 25 ש"ח (חינם ברכישה מעל 150ש"ח) זמן ההספקה הינו עד 4 ימים עסקים ,
נקודת האיסוף מתבצעת לפי מרחק הנקודה הקרובה ביותר לכתובת

לעוד מוצרים מומלצים

WhatsApp chat