100 מ"ל של שמן קלנדולה בתשרית כפולה

הפרחים מושרים בשילוב שמנים: שקדים, חוחובה ואורז לחיזוק פעולת הפרחים

מרפאים טבעיים משתמשים בשמן המופק מתשרית פרחי הקלנדולה כבר מאות שנים, כשהמצרים הקדמונים האמינו שהם גורמים לנו להיראות צעירים יותר, ההינדים השתמשו בפרח הקלנדולה למגוון רחב של שימושים קוסמטיים, מלבד צביעת המזון (תחליף זול לזעפרן) וצביעת הבגדים, ובברית המועצות השתמשו בו לטיפול באבעבועות רוח.

היום, הצמח משמש למגוון שימושים בעיקר לטיפול בבעיות עור.

שמן קלנדולה מחוזק

45.00 ₪מחיר
    סל קניות0

    מוצרים נוספים

    אין פה מוצרים כרגע.

    אין פה מוצרים כרגע.

    אין פה מוצרים כרגע.

    אין פה מוצרים כרגע.

    הרשמה לניוזלטר  / לקבלת עדכונים
    צרו קשר

    כתובת : ברוך הירש 22 בני ברק , קומה 1

    טלפון :0773214063

    מייל :dorrit121@gmail.com

    על המפה 
    • Instagram
    • Facebook - Grey Circle

    © כל הזכויות שמורות לדורית יוסף