גליצרין צמחי | דורית יוסף נטורופתיה

100 מ"ל

לחותן טבעי ממקור צמחי

גליצרין צמחי הוא אחד הלחותנים החשובים לעור ולשיער. חשוב לשלב בכל סוג של אמולסיה( קרמים וסבונים)מעניק תחושה רכה וקטיפתית לעור .

יעיל לעור במינון של עד 7%. מעניק לרקיחות תחושה סיליקונית, החלקה וריכוך.חומר מסיס מים.

הגליצרין הוא סירופ מתוק מאוד ברמה מתיקות של 0.6 מזו של הסוכר. חומר מרגיע ומדלל שמושך לחות מהאוויר אל העור,אינו רעיל, אינו מגרה ואינו אלרגני.

תכונות בקוסמטיקה: מוסיף לחות, משמש לקרמים לידיים ורגליים להוספת לחות. ניתן להעשיר קרמים לפנים גם בגליצרין ולהוספה בהכנת סבון נוזלי להעשרת הלחות .

ניתן להוסיף לתערובות:

  • קרם לחות
  • קרם גוף
  • ג'ל לטיפוח העור
  • סבונים וסבונים נוזליים
  • תכשירי טיפוח לשפתיים

מינון:

בקרם ותכשירי לחות 7%-1% מכמות התכשיר

בסבונים – 10%-1%

מינון מקובל: בקרם 50 גרם מינון של2.5 גרם

גליצרין צמחי

17.00 ₪מחיר
    סל קניות0
    הרשמה לניוזלטר  / לקבלת עדכונים
    צרו קשר

    כתובת : ברוך הירש 22 בני ברק , קומה 1

    טלפון :0773214063

    מייל :dorrit121@gmail.com

    על המפה 
    • Instagram
    • Facebook - Grey Circle

    © כל הזכויות שמורות לדורית יוסף