אבקת אורז | דורית יוסף נטורופתיה

100 גרם

נשות אסיה ידועות בעורן העדין והחלק, זוהי כנראה אחת הסיבות מדוע אני מתעניינת בסודות הטיפוח המסורתיות שלהן. אבקת האורז שימשה אותן לפידור העור והייתה חלק מתהליך הטיפוח הקבוע של הגיישות במאה ה-16.

אבקת האורז היא אבקה דקה ומשיית. מאופיינת ביתרונות רבים לשמירה על עור בעל מראה צעיר ויפה.

כיצד אבקה זו פועלת?

האורז מכיל ריכוז גבוה של מרכיבים יעילים לטיפוח העור:

  • paba (para aminben zoic acid)  מהווה מגן קרינה יעיל כנגד השמש.
  • Ferulic acid נמצא בריכוז גבוה בסובין האורז ונוגד חמצון יעיל. לפי מחקרים שונים, מצאו כאשר משלבים בין חומצה זו ובין ויטמין C וE יכולת ההבהרה מוכפלת.
  • אלנטואין – נוגד דלקות ויעיל לטיפול העור לאחר החשיפה לשמש.

התכונות המרפאות באבקת האורז

לפי הרפואה האיוודית העתיקה, אבקת האורז בעלת חשיבות רבה כנגד דלקות עור, אקנה ונזקי שמש. השימוש באבקת אורז ידוע כמטפל באנטי אייג'ינג, מגן על העור מנזקי קרינת  UV. ומשאיר את העור נעים למגע. וכן מסיר תאי עור מתים ומאפשר לו להתחדש.

 

המרכיב הקוסמטי

האורז הוא מרכיב עיקרי בתכשירים קוסמטיים יוקרתיים, כמו L'occitan – purifying rice toner

אבקה, בצורתה הגולמית, סופחת שומן עודף מן העור ליצירת מראה מט. ניתן להוסיפו למסכות וקרמים לעיכוב תהליכי ההזדקנות ולמניעת קמטים. מי האורז העשירים ב-ferulic acid מבהירים את העור ומסייעים בריכוך ובעידון מרקמו.

כבסיס לאיפור – אם העור שלכם שומני ניתן לפדר את אבקת האורז על הפנים ליצירת מראה אטום ובכך ישמש כבסיס למייק אפ בפרט ולאיפור בכלל לאורך זמן ובעלת יכולת לספוח שומן ביעילות. תכונת הכיסוי הנפלאה של אבקת האורז מאפשרת לה לחסות פגמים ולהעניק לעור מראה חלק, שאינו אוטם את הנקבוביות בו ומאפשר לו "לנשום".

אבקת אורז

27.00 ₪מחיר
    סל קניות0
    הרשמה לניוזלטר  / לקבלת עדכונים
    צרו קשר

    כתובת : ברוך הירש 22 בני ברק , קומה 1

    טלפון :0773214063

    מייל :dorrit121@gmail.com

    על המפה 
    • Instagram
    • Facebook - Grey Circle

    © כל הזכויות שמורות לדורית יוסף