כדי לשמור על חומרי הגלם החבילות נשלחות עם שליח עד הבית  משלוח חינם ברכישה מעל 300 שקלים

דורית יוסף נטורופתיה וקוסמטיקה טבעית
Menu

שמן אתרי לבנדין

שאנו מכנים כצמח הלבנדר הוא למעשה יותר מסוג אחד, ישנם  כ 39 סוגים של לבנדר שונים ומכאן כל הבלבול . הנפוצים הם לבנדר והלבנדין וששמם הלטיני: Lavandula Angustifolia(לבנדר)&  Lavandula Latifolia (לבנדין) . הלבנדר נקרא גם הלבנדר האנגלי מפני שמבחינה היסטורית (1700)לבנדר זה שימש את האנגלים להפקת בושם  והלבנדין נקרא הלבנדר הצרפתי מפני שמבחינה היסטורית הצרפתים השתמשו בו להפקת בושם. הריחות מעט שונים אך עבור שניהם תכונות דומות

25.00

שמן אתרי לבנדין

שאנו מכנים כצמח הלבנדר הוא למעשה יותר מסוג אחד, ישנם  כ 39 סוגים של לבנדר שונים ומכאן כל הבלבול . הנפוצים הם לבנדר והלבנדין וששמם הלטיני: Lavandula Angustifolia(לבנדר)&  Lavandula Latifolia (לבנדין) . הלבנדר נקרא גם הלבנדר האנגלי מפני שמבחינה היסטורית (1700)לבנדר זה שימש את האנגלים להפקת בושם  והלבנדין נקרא הלבנדר הצרפתי מפני שמבחינה היסטורית הצרפתים השתמשו בו להפקת בושם. הריחות מעט שונים אך עבור שניהם תכונות דומות

25.00

שמן אתרי לבנדין

שאנו מכנים כצמח הלבנדר הוא למעשה יותר מסוג אחד, ישנם  כ 39 סוגים של לבנדר שונים ומכאן כל הבלבול . הנפוצים הם לבנדר והלבנדין וששמם הלטיני: Lavandula Angustifolia(לבנדר)&  Lavandula Latifolia (לבנדין) . הלבנדר נקרא גם הלבנדר האנגלי מפני שמבחינה היסטורית (1700)לבנדר זה שימש את האנגלים להפקת בושם  והלבנדין נקרא הלבנדר הצרפתי מפני שמבחינה היסטורית הצרפתים השתמשו בו להפקת בושם. הריחות מעט שונים אך עבור שניהם תכונות דומות

25.00

WhatsApp chat